Connect with us

Sport

FC Botoșani – Chindia 0-2. Eșec rușinos

Published

on

Echipa antrenată de Marius Croitoru era considerată favorită înaintea meciului cu Chindia dar în prima repriză nu s-a văzut o prea mare diferență între cele două formații.

Oaspeții au avut două șanse de a deschide scorul prin Florea (13) și Neguț (20) dar scorul a rămas egal. În minutul 26, Neguț scapă spre poarta lui Hankic, este faultat de Chindriș iar fundașul botoșănean este eliminat. Până la pauză, oaspeții nu reușesc să profite de avantajul omului în plus în timp ce FC Botoșani părea o echipă incapabilă să marcheze.

Începutul părții secunde a fost la fel de modest ca prima repriză, fără ocazii și cu multe greșeli de ambele părți. În minutul 57, oaspeții rămân și ei cu un om în minus. Iacob îl lovește cu cotul pe Andrei Patache iar fundașul botoșănean este luat cu ambulanța de pe gazon. În minutul 74, oaspeții deschid scorul prin Vadim Rață. Șeroni pierde mingea la mijlocul terenului, Rață pătrunde până în marginea careului, șutează puternic și îl învinge pe Hankic.

În minutul 87, Rodriguez îl faultează în careu pe Neguț, Berisha marchează de la punctul cu var iar Chindia câștigă pe Municipal pentru a doua oară. În sezonul trecut, târgoviștenii s-au impus cu 3-0.

Fără Dugandzic, cu Ongenda și Ashkovski care au făcut figurație pe teren, cu Ofosu care încă este cu gândul la plecare și cu Mihai Roman care se mișcă din ce în ce mai greu, FC Botoșani este departe de echipa ofensivă care impresiona în sezonul trecut.

Pentru FC Botoșani urmează o serie de meciuri dificile, cu CFR Cluj, Gaz Metan și FC SB în deplasare și UTA și CSU Craiova pe teren propriu.

 

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad