Connect with us

Politica

Cătălin Silegeanu: „Îl felicit pe domnul Cosmin Andrei pentru funcția obținută”

Published

on

Cătalin Silegeanu, candidatul independent la Primăria Botoșani, îl felicită pe Cosmin Andrei pentru câștigarea alegerilor locale în municipiul. În același timp, anunță că va urmări activitatea primăriei și nu va ezita să critice atunci când apar derapaje.

„Fair-play este să îl felicit pe domnul Cosmin Andrei pentru funcția obținută, a fost o competiție strânsă iar decizia electoratului trebuie respectată și acceptată. În orice competiție sunt învingători și învinși  iar cea politică s-a dovedit a fi una mai palpitantă decât o competiție sportivă. 

Mai ales că eu, fiind la început, am avut foarte multe de învățat și această experiență a fost una care m-a apropiat de botoșăneni și problemele lor. Încă o dată felicitări pentru candidatul PSD Cosmin Andrei dar și echipei care i-a fost în spate, și trebuie subliniat că botoșănenii au foarte multe așteptări, sarcina noii echipe de la Primăria va fi foarte grea iar eu vă asigur că voi fi un critic de temut ,iar cetățenii vor ști că doar ei sunt cei care contează .

Spor la treabă!!! Îmi doresc realizări in teren nu pe hârtie”, este mesajul transmis de Cătălin Silegeanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad