Connect with us

Politica

Cătălin Silegeanu: „Vă promit că voi lupta în continuare pentru voi”

Published

on

Cătălin Silegeanu, candidatul independent la Primăria Botoșani, a reușit să obțină puțin peste 1500 de voturi. Chiar dacă nu au fost suficiente pentru a câștiga alegerile, rezultatul este unul foarte bun pentru candidat independent.

Cătălin Silegeanu a fost aproape de candidatul USR și a depășit reprezentanții altor partide precum PMP, ALDE și Pro România. Cătălin Silegeanu a transmis un mesaj botoșănenilor și a anunțat că nu se va opri aici ci se va implica în continuare.

„Dragi botosaneni,

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, pentru încrederea acordată prin vot. Vă mulțumesc pentru  toate mesajele de susținere pe care mi le-ați trimis.

Campania electorală s-a terminat, însă, nu și lupta pentru cetățenii acestui oraș. Doar împreună o să reușim să îi determinăm pe cei care au câștigat, și îi felicit pe această cale, să își țină promisiunile electorale. Odată cu puterea vine și responsabilitatea, siguranța unui viitor mai bun. Viitorul începe azi, nu mâine, nu după alegerile parlamentare, nu după ce trece iarna.  

Dragii mei, vă promit că voi lupta în continuare pentru voi !

Și pentru că toată campania am vorbit despre experiența mea în administrație, vă asigur că voi fi alături de toți cei care îmi vor cere ajutorul. 

 Doar uniți o să reușim să construim un oraș modern și sigur !

 Va mulțumesc !  

Al vostru Cătălin Silegeanu”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad