Connect with us

Politica

Tamara Ciofu: Voi sprijini toate proiectele colegilor mei Doina Federovici și Cosmin Andrei pentru siguranța unui nivel de trai mai bun pentru fiecare botoșănean

Published

on

Deputatul social-democrat, medicul Tamara Ciofu și-a arătat sprijinul pentru Doina Federovici și Cosmin Andrei la Președinția Consiliului Județean și Primăria Municipiului Botoșani în vederea punerii în aplicare a proiectelor și măsurilor pentru îmbunătățirea și creșterea accesului la sănătate și educație pentru copiii și familiile din fiecare localitate a județului.

Felicitări Doina! Felicitări Cosmin! Sunt alături de voi în toate programele și obiectivele pe care le-ați prezentat botoșănenilor pentru a fi aplicate în următorii 4 ani pentru județul și municipiul Botoșani. Botoșănenii v-au acordat încrederea lor pentru că ați demonstrat că sunteți alături de ei, că i-ați ascultat și ați venit cu programe și proiecte complete pentru dezvoltarea județului și municipiului Botoșani în toate domeniile prioritare: sănătate, educație, infrastructură rutieră și de utilități publice, locuri de muncă, fonduri europene etc. PSD Botoșani a demonstrat că ține cont de problemele transmise de botoșăneni în fiecare comunitate locală”, a declarat Tamara Ciofu.

Deputatul social-democrat a subliniat că se va implica alături de Doina Federovici și Cosmin Andrei pentru continuarea dotărilor cu aparatură medicală avansată a Spitalului Județean și a celorlalte unități sanitare din județ, inclusiv a Spitalului de Boli Paliative, precum și a cabinetelor de medicină școlară pentru care va crește numărul acestora astfel încât să acopere o mare parte din unitățile de învățământ. Sănătatea și educația copiilor din Botoșani rămân prioritatea zero pentru mine și colegii mei”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad