Connect with us

Sport

Hermannstadt – FC Botoșani 2-1. Valeriu Iftime: „Este o hoție. E mai rău ca în cooperativă”

Published

on

Patronul FC Botoșani a reacționat dur după hoția de la Sibiu unde arbitrul Andrei Chivulete a adus victoria echipei patronate de fiica Anamariei Prodan.

„Când ești furat în stilul ăsta, nu ai ce să faci. Sibiul a dat un gol norocos după care noi am jucat fotbal, am dominat. Când îți dă în minutul 88 un asemenea 11 metri, ce poți să faci? Ce să-i spun eu lui Croitoru și băieților? Mi se pare că Hermannstadt produce arbitraje ca pe vremea cooperativei. Eu dacă eram astăzi la acel 11 metri, nici nu îl băteam, dădeam în out. Ăla care a executat este părtaș la un furt, e complice. Sunt trei-patru etape în care Hermannstadt e avantajată. Ce putem să facem noi? Portarul trebuia să se întoarcă cu spatele”, a spus Valeriu Iftime pentru Botoșani Online.

FC Botoșani nu va face memoriu la Comisia Centrală de Arbitri deoarece oficialii clubului sunt convinși că nu va fi luată nicio măsură cu Andrei Chivulete.

„Nu ai nicio șansă. Nici nu le pasă. Ăștia sunt făcuți să omoare fotbalul. Ce poți să faci? Stai liniștit, te duci acasă. De ce să ne uităm noi la o asemenea mascaradă dacă pe omul ăla nimeni nu îl ia la întrebări, nimeni nu-i face nimic. Un individ suspect. Habar nu am cine îl ține. Aici este o hoție. E mai rău ca în cooperativă. E dezarmant, e înfricoșător. Pe mine mă cheamă la comisie, îmi trag o amendă de 100.000 de lei și te face să taci. Să fim cuminți”, a mai spus Valeriu Iftime pentru Botoșani Online.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad