Connect with us

Cătălin Flutur: ”Vom cere renumărarea voturilor”

Published

on

Puțin după ora 2.00, Cătălin Flutur a ieșit la declarații și a spus că va contesta rezultatul alegerilor locale la municipiul Botoșani și va solicita renumărarea voturilor.

„Au fost niște alegeri total atipice. O muncă dusă de fiecare dintre competitorii electorali. Suntem aproape de un subiect care este unic. Am adunat voturile pe toate secțiile de votare. Este o diferență de 100 de voturi între competitorii electorali. Pentru mine, puțin ciudat, în condițiile în care am câștigat 45 de secții de votare. Sunt foarte intrigat de faptul că în primele 20 de minute, după ora 21.00, când s-au închis secțiile de votare. Mi-au venit rezultatele de la zece secții de votare. Și nu erau absolut normale. Am recuperat în timp foarte mult. Nu cred că putea cineva să valorifice votul în 20-30 de minute. Cred că pot să existe și niște erori și vom contesta. Eu personal voi contesta, ca să mă lămuresc dacă e adevărat sau nu. Au fost foarte mulți președinți de secții de votare care au fost numiți într-un mod, nu vreau să spun cum au fost numiți. Au pus în timpul zilei pe toți din secțiile de votare să semneze procesele verbale în alb. Doar reprezentanții PNL și PER nu au semnat. Vom cere renumărarea voturilor. La un moment dat chiar și cei de la PSD au cerut renumărarea”, a spus Cătălin Flutur.

Ulterior, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Botoșani a fost anunțat că diferența dintre el și Cosmin Andrei este de numai 22 de voturi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad