Connect with us

Politica

ALEGERI LOCALE 2020. Cătălin Flutur este primul politician botoșănean care a votat FOTO&VIDEO

Published

on

Primarul Cătălin Flutur a fost printre primii botoșăneni care au votat la alegerile locale de astăzi. Puțin după ora 7.00. Cătălin Flutur s-a prezentat la secția de votare de la Liceul de Arte Ștefan Luchian.

A venit împreună cu soția lui și câțiva susținători și a spus că a preferat să voteze cât mai repede pentru a vedea cum s-au organizat aceste alegeri.

„Am ținut să votez primul pentru că știam că va fi un proces de vot mai complicat, un pic mai îndelungat și am vrut să mă asigur că totul va decurge în condiții bune. Am văzut că toată lumea este pregătită. Probabil o să mai apară mici probleme. Va fi o zi foarte plină pentru toată lumea iar ziua bună se cunoaște de dimineață. Eu am venit la vot pentru că trebuia să vin, așa cum cred că trebuie toți botoșănenii să vină la vot. Sper să fie un vot pentru dezvoltarea sustenabilă a orașului”, a spus Cătălin Flutur.

Cătălin Flutur a luat buletinele de vor și a mers în cabină unde a constatat că avea două buletine pentru alegerea președintelui Consiliului Județean Botoșani dar lipsea buletinul cu listele de consilieri județeni. A revenit la reprezentantul secției de votare și a primit un alt buletin după care a votat.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad