Connect with us

Politica

Cătălin Silegeanu: „Indiferent de rezultatul de Duminică, voi continua să mă LUPT pentru binele acestui oraș”

Published

on

Dragii mei botoșăneni, a fost o perioadă frumoasă în toată această campanie.

Am cunoscut oameni frumoși, surprinzător de hotărâți, de educați, de echilibrați, am trait momente , sentimente , emotii si cel mai important am avut CURAJ sa spun : STOP , avem nevoie de o SCHIMBARE.

A fost într-adevăr o mare provocare asumarea acestei responsabilități de a lupta alături de voi pentru a ne face auzite nemulțumirile. Așa am reușit să construiesc o campanie completă pentru cetățeni.

Am reușit împreună să înțelegem cu adevărat cum administrația locală are o direcție greșită și nu se bazează pe necesitățile și nevoile cetățenilor.

Astazi este final de campanie. Prima pentru mine, dar nu și Ultima, cu siguranță. Indiferent de rezultatul de Duminică, voi continua să mă LUPT pentru binele acestui oraș.

Voi continua să mă LUPT pentru un Botoșani așa cum mi-l doresc, un Botoșani cu viitor, cu tineri care rămân, cu adulți care se întorc acasă la familiile lor, cu investitori care crează locuri de muncă.

De votul vostru depinde din ce postură îmi voi continua lupta. Din postura de Primar, cu șanse reale de a pune în practica programul meu și a genera progres în acești 4 ani, din postura de Consilier, fiind o VOCE a cetățenilor și demascând blaturile și abuzurile politicienilor, sau din postura de antreprenor, creând în continuare locuri de muncă și lucrând la un program și mai bun pentru alegerile de peste 4 ani.

Cert e că nu sunt genul care abandonează lupta. Dacă nici voi nu ați abandonat speranțele că Botoșaniul poate fi un oraș modern și prosper vă aștept Dumincă la vot.

Votați Cătălin Silegeanu. Poziția 12 pentru Primar și poziția 14 pentru Consiliul Local, pentru o reconstrucție a Botoșaniului începând de luni.

Catalin Silegeanu : Candidat Independent la Primaria si Consiliul Local Botosani , CMF: 24200340

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad