Connect with us

Politica

Mihaela Huncă: A venit vremea unei schimbări adevărate în județul Botoșani!

Published

on

Dragi botoșăneni,

A venit vremea unei schimbări adevărate în județul Botoșani! Toți oamenii buni din acest județ greu încercat merită să trăiască bine la ei acasă! În aceste alegeri, cu toții putem scăpa de incompetenți și demagogi. Este un moment important în care puteți alege un conducător care să vă respecte și căruia să-i pese de viitorul acestui județ! A venit vremea ca județul Botoșani să iasă din izolarea în care l-au aruncat conducătorii de până acum! Fiecare botoșănean merită să meargă în siguranță pe drumuri care să nu le pună viața în pericol. Merităm să ne ducem copiii la școală în condiții de deplină siguranță! Merităm cabinete medicale și spitale civilizate și bine dotate! La nivelul întregului județ, a venit vremea ca proiectele majore din infrastructură drumuri, aducţiune de apă, canalizare, extinderea rețelei de gaz, să fie finalizate şi, după caz chiar începute, pentru a ne putea dezvolta pe toate planurile: sănătate, educaţie, economie, cultură, sport, și agricultura.
A venit vremea ca Botoșaniul să însemne cu adevărat acasă pentru fiecare dintre noi! Părinții nu trebuie să ia calea pribegiei în căutarea unui trai mai bun pentru copiii lor, iar tinerii botoșăneni trebuie să-și poată face un rost LA EI ACASĂ! Acestea sunt lucrurile pentru care luptăm!
Știu că sunt vremuri dificile și, pe bună dreptate, poate vă temeți să veniți la vot. Sincer, nimeni nu a înțeles nimic din ceea ce au făcut până acum guvernanții PNL cu noi. Ne-au ținut în case când în țară erau 100 de cazuri de coronavirus și ne cheamă la alegeri când sunt zilnic aproape 2000 de cazuri. Sunt disperați că vor pierde puterea și că nu vor mai trăi pe spatele nostru și din banii noștri. De aceea, a venit momentul să ne luăm înapoi ce e al nostru, județul Botoșani! Să ne punem măști și mănuși, să ieșim la vot și să ne clădim de acum înainte singuri viitorul! PRO România Botoșani reprezintă garanția unui viitor mai bun pentru județul nostru! Ne-ați îndemnat și ne-ați acordat sprijin și încredere să mergem în aceste alegeri cu cei mai buni candidați care au demonstrat că munca în folosul oamenilor este mai presus de orice.
Numai împreună vom face din Botoșani un județ civilizat, un loc pe care sa-l putem numi cu drag, ACASĂ!
Cu aleasă prețuire,
Mihaela Huncă
Candidat la președinția Consiliului Județean Botoșani

Comandat de: PRO ROMÂNIA – Botoșani, Realizat de: PRO ROMÂNIA – Botoșani, Cod mandatar financiar: 21200010

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad