Connect with us

Administratie

VIDEO. Lucian Borfotină: „Am reușit să implementez toate proiectele pe care le-am promis”

Published

on

Lucian Borfotină candidează pentru un nou mandat de primar al comunei Cristești. Spune că a realizat ceea ce și-a propus în 2016 și că are o serie de proiecte care vor fi demarate în perioada imediat următoare.

Este vorba de proiecte mari care vizează alimentarea cu apă, modernizarea mai multor drumuri și racordarea comunei Cristești la gaz.

„Cred că am reușit în acești patru ani să implementez toate proiectele pe care le-am promis. Mai avem multă treabă, mai sunt străzi de asfaltat, mai avem de tras apă, mai avem de adus gazul. Sunt proiecte depuse la CNI, la Ministerul Dezvoltării, unele în analiză, altele aprobate. Am reușit în acești patru ani să asfaltăm, să renovăm școli, să construim grădinițe, să construim un cămin cultural, să cumpărăm utilaje. Intenția mea și a echipei mele este de a dezvolta această comună și de a o aduce la standarde europene”, a spus Lucian Borfotină care a trimis un mesaj locuitorilor comunei:

„Eu vă rog frumos să nu aplecați urechea la toate promisiunile electorale care nu au nicio relevanță și nu vor putea fi implementate niciodată. Consider că trebuie să fii un om integru și onest și să nu promiți marea cu sarea. Sunt multe proiecte care pot fi realizate dar și unele care nu vor putea fi realizate niciodată. Nu mai putem să ne mințim singuri, nu partidele politice fac proiectele. Primarul în funcție le face și primarul în funcție le implementează. E total greșit să spui că PSD-ul a dezvoltat Clujul și nu Emil Boc. Rugămintea mea este să continuăm împreună, în aceeași echipă. O echipă care a demonstrat și care a reușit să miște lucrurile, în condițiile în care știți că acum patru ani comuna noastră arăta într-o stare deplorabilă”.

Continuam dezvoltarea comunei Cristesti! #VotamLucianBorfotina#VotamPNL

Publicată de Lucian Borfotină pe Miercuri, 23 septembrie 2020

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad