Connect with us

Politica

COMUNICAT. Flutur, milioanele și sutele de ani!

Published

on

Pentru a ne dezvolta avem nevoie de oameni capabili, pregătiți și educați. Dacă vrem să evoluam avem nevoie de specialiști care să se implice și să nu mai stea deoparte din cauza nepotismelor din politică și administrație.

Unde ne-a adus incapacitatea de analiză, sinteză, implementare și lipsa de viziune ale autorităților locale ?

Ne-au adus în secolul 21, într-o societate divizată, intr-un oraș trist, blocat în trecut și fără speranță .

Am analizat programul de guvernare 2020-2024 al Primarului Flutur Mugurel Cătălin. Nu știu câți dintre voi l-ați văzut, dar la o prima lectură, acesta îți dă fiori reci. După cum se și denumește ne dă impresia că dl. Primar stăpânește visteria statului sau chiar și o parte din visteria fondului european.

Domnule Flutur, sunteti dator moral față de cetățenii municipiului Botosani dar si dator moral față de toti cetățenii județului Botoșani, cu o explicație în ceea ce priveșste Teatrul MIHAI EMINESCU, acest simbol al tuturor botoșănenilor.

Conform programului de guvernare locală, aveti atrași bani europeni pentru Municipiul Botosani, în valoare de peste 110 milioane euro .

Plan dezvoltare modernizare transport – 60 milioane euro

Creare zone de recreere si zona agrement (Versant Pacea, Str.Varnav, Str.Adrian Adamiu FN,Aleea Nucului – 5 milioane euro

Teatru Mihai Eminescu – 5 milioane euro

Reabilitarea Bisericii SF GHEORGHE – 1,6 milioane euro

Reabilitari institutii scolare si prescolare -(Gradinita nr 22, Gradinita Sotron, constrirea unei gradinite in zona ANL , Grup Școlar Petru Rareș ) – 3.3 milioane euro

Reducerea birocrației prin implementarea de sisteme și măsuri digitalizate – 1,25 milioane euro

Asfaltarea a 4 km de strazi (izvoarele , vâlcelele , Zimbrului ) – 4 km cu -1,3 milioane euro

Iluminat -200.000 mii euro

Eficientizare iluminat public stradal , pietonal, – 2.9 milioane euro

Modernizare termoficare urbana – 1.44 milioane euro

Eficienta energetica pentru institutii scolare (Liceul Pedagogic N.Iorga, Liceul de Arta Stefan Luchian , Sc Gimnaziala NR 10 )- PROIECTE in valoare de 25 milioane euro

Proiecte in parteneriat interculturale – in jur de 1 milion euro …

Domnule Primar Flutur „FACEM CE TREBUIE”, care ne prezentați niște sume amețitoare într-un program de guvernare locală, NU AM VAZUT NICI UN PROIECT CARE SĂ SE ADRESEZE CU ADEVARAT DEZVOLTĂRII ECONOMICE A ORASULUI. Zero barat .

Cum să vină tinerii înapoi acasă și să stea în Botoșani cu familiile, când nu ati acordat nici 1 leu, timp de patru ani de zile pentru dezvoltarea economică a orasului. Unde sunt strazile asfaltate, unde sunt pistele pentru biciclete, unde este iluminatul, canalizarea … si tot ce ați promis in 2016?

Nu aveti nici un pic de respect față de cetățeni și le insultați inteligența si gradul de întelegere a lucrurilor, si spuneti că doar dumneavoastra  aveti experință în administrație și doar dumneavoastra cunoasteti valoarea banului … STIMABILE ! incurcați paharele!!!

Va trebuit mult sa ganditi si să spuneti ca noi suntem niste ”amatori” și că venim cu soluții miraculoase la problemele orasului ?

Răpunsul dumneavoastra este demn de pus în ramă la ATENȚIE!!! NU VOTAȚI DINOZAURI RASUFLAȚI!?! ”

Sa va citez:

“Voi ieși din paradigma propunerilor electorale pentru că am văzut în ultima vreme tot felul de domni și doamne care își doresc să candideze la Primăria Botoșani, identifică o serie de probleme care trenează de foarte mult timp, zeci și poate chiar sute de ani. Găsesc soluții miraculoase, peste noapte. Spun că ei știu și vor face totul. Eu am suficientă experiență în administrație care nu-mi permite să fac promisiuni deșarte. Mi-am făcut iarna car și vara sanie. Am pregătit un portofoliu de proiecte mai mult decât consistent.”

Cum sa treneze problemele de sute de ani ??? Dumneavoastră în ce secol trăiți ?si care sunt acelea ? Străzile neasfaltate, lipsa infrastructurii, lipsa iluminatului, lipsa economiei și lipsa investițiilor în industrie!

Aceste probleme vi se datorează! Aceste probleme fac parte din proiectul de guvernare al mandatului 2016-2020!

Cum să vină și cum să rămână tinerii specializați în arhitectură, administrație, afaceri,ingineri,doctori în acest oras condus de oameni ca dumneavoastră,” care si-au făcut iarna car și vara sanie .’

Ati făcut pentru familia dumneavoastră și pentru partidul pe care il slujiți cu atata ardoare!

Ati facut proiecte de milioane de euro pentru zone de agrement, dar de ce nu faceți proiecte de sute de mii de euro pentru oamenii defavorizati,copiii cu handicap, centre de recuperare ?

La centrele de agrement spuneti ca ati creat locuri de muncă bine plătite …pe ce platformă ați lansat anunțurile de angajare ?

Tot ce-am citit in aceste proiecte, planuri sunt doar pe hărtie sau implementări fragmentate fără vreun control asupra lucrărilor .Dorim sa știm ce arhitect se ocupa de lucrările începute la Teatrul Mihai Eminescu . Unde sunt studiile de fezabilitate ,vă lăudați că proiectele au deja etape aprobate .Cu societatea civilă ați făcut consultări ?

Ne povestiți de orașul Botoșani în mileniul III, clădit de d -voastra? Un oraș cu probleme de sute de ani !!! Cred că ați încurcat mileniile ,ați adus orașul cu 1 mileniu in urma, l-ați ținut pe loc, in timp ce alte orașe s-au dezvoltat pe toate ramurile sociale economice și culturale .

Se spune “Nihil sine Deo”! In timpul crizei in loc să ajutați cetățenii, spitalele, cadrele medicale, v-ați lăudat și ați ingenuncheat in fata Primăriei cu masca pe fata ,și vă rugați să ne apere Dumnezeu .

Domnule primar “carpe diem” și atât, nu vă mai merge cu soluții din antichitate in sec XXI.

Dragii mei botoșăneni ,

Dacă vă vreți copiii înapoi acasă, în data de 27 septembrie nu mai votați partide politice .Acest gen de conducere și mentalitate prin care se impune și se propaga ideea că,numai Flutur e cel mai bun , deștept și neprețuit primar, este total falsa .Străzile și situația economică , spitalele și școlile vorbesc exact despre neputință acestui om, să ridice și să dezvolte o societate bazată pe educație , cultura și economie .

Vă mulțumesc!

Voteaza Catalin Silegeanu pentru Primaria Botosani , pozitia 12 pe buletinul de vot , Voteaza Catalin Silegeanu pentru Consiliul Local Botosani , pozitia 14 pe buletinul de vot.

Candidat Independent la Primaria si Consiliul Local Botosani , CMF: 24200340

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad