Connect with us
banner ad

Politica

Cosmin Andrei: „O locuință modernă pentru fiecare botoșănean: apartamente ANL și terenuri pentru tineri, locuințe pentru specialiști, blocuri izolate termic”

Published

on

Cosmin Andrei a prezentat astăzi programul „O LOCUINȚĂ MODERNĂ PENTRU FIECARE BOTOȘĂNEAN” prin care vrea să ofere o șansă pentru toți locuitorii municipiului Botoșani să beneficieze de cele mai bune condiții de locuit.

„Tinerii trebuie să aibă o perspectivă care să îi motiveze să rămână în oraș și să-și întemeieze o familie în Botoșani. De aceea, pe lângă programele de stimulare pentru crearea de locuri de muncă bine plătite, voi continua construcția blocurilor de locuințe ANL și a apartamentelor sociale începute în Guvernarea PSD. În paralel voi accesa fondurile europene pentru izolarea termică a blocurilor vechi, care nu au fost deloc utilizate de actualul primar, care nu a fost nicio secundă interesat de îmbunătățirea condițiilor de locuit ale botoșănenilor din cartierele orașului nostru”, a declarat Cosmin Andrei.

Candidatul PSD pentru Primăria Botoșani a anunțat că imediat după 28 septembrie va începe procedurile pentru construcția de locuințe pentru medici și profesori.

De asemenea, Cosmin Andrei a pregătit proiectul prin care vor fi delimitate noi zone rezidențiale și vor fi concesionate terenuri gratuite tinerilor, pentru a-și construi case și pentru a-și putea întemeia o familie în municipiul Botoșani.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. BOTOȘANI, Realizat de Direct Research SRL, Cod unic de identificare mandatar financiar 21200019.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )