Connect with us

Politica

Cătălin Silegeanu: „Putem să îi învingem. Împreună suntem o FORȚĂ”

Published

on

Dragi botoșăneni,
Duminică ne decidem viitorul pentru următorii 4 ani. Ne ia 15 minute să votăm pentru 4 ani de administrație europeană. 15 minute pentru 4 ani în care interesul cetățenilor și al comunității să primeze.

O să încerce să vă sperie să nu veniți la vot. Să vă spună că votul oricum nu contează. Ei și oamenii lor de partid vor fi la vot. Dar noi, împreună, putem să îi învingem. Împreună suntem o FORȚĂ, iar votul este SUPER-PUTEREA noastră.

Vă aștept la vot, pentru un Botoșani așa cum toți ni-l dorim.

Cu respect,

Cătălin Silegeanu!

Dragi botoșăneni, Duminică ne decidem viitorul pentru următorii 4 ani. Ne ia 15 minute să votăm pentru 4 ani de administrație europeană. 15 minute pentru 4 ani în care interesul cetățenilor și al comunității să primeze. O să încerce să vă sperie să nu veniți la vot. Să vă spună că votul oricum nu contează. Ei și oamenii lor de partid vor fi la vot. Dar noi, împreună, putem să îi învingem. Împreună suntem o FORȚĂ, iar votul este SUPER-PUTEREA noastră.Vă aștept la vot, pentru un Botoșani așa cum toți ni-l dorim.Cu respect, Cătălin Silegeanu!#AlegeriLocale2020 #CandidatIndependent #PrimariaBotosani #FiiSchimbarea

Publicată de Catalin Silegeanu-Candidat Independent Primaria Municipiului Botosani 2020 pe Luni, 21 septembrie 2020

Catalin Silegeanu : Candidat Independent la Primaria si Consiliul Local Botosani , CMF: 24200340

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad