Connect with us

Politica

A vrut să candideze la Primăria Botoșani dar a renunțat din cauza jocurilor de culise din USR. VEZI pe cine susține Gelu Graur

Published

on

În 2019, Gelu Graur a decis să intre în politică și a ales USR Botoșani. A crezut că acest partid face o altfel de politică și că nu există jocurile de culise din PSD sau PNL. A fost desemnat candidat la Primăria Botoșani dar când a văzut ce se întâmplă în USR Botoșani, s-a retras și a decis să renunțe la politică.

În această dimineață, Gelu Graur a postat un mesaj prin care anunță că îl va vota pe Cătălin Flutur, actualul primar al municipiului Botoșani.

Redăm mai jos mesajul postat de Gelu Graur:

EU CU CINE VOTEZ?

Am tot incercat sa evit acest raspuns. Am tot tăcut de cand a inceput campania electorală! Am tot citit “mersul trenurilor” si tot cu intarziere ajung la destinatie.

DAR TREBUIE SA VOTEZ!!!

USR Bt nu pot vota pentru ca ma tem de cate solutii impecabile si proiecte perfecte au cele 3 zâne care ii conduc la Botosani. Vor fi prea multi bani europeni accesati si dupa ce termina de asfaltat orasul, se vor apuca de autostrada. Nu sunt pregatit sa-mi fie chiar atat de bine! Baietii trag cablu, dar n-au semnal.

PSD nu pot pentru ca sunt un om cu viziuni clare de dreapta si nu ma voi schimba vreodata pentru nicio oferta de functie publica!

PNL a avut votul meu de fiecare data, dar sunt departe de liberalismul care-mi place si pe care l-am admirat in cartile de istorie.

Satul de violenta verbala a acestor campanii si de aceleasi utopii ale partidelor politice, voi vota OMUL, nu neaparat partidul!

Pentru moderatie in declaratii, pentru ca nu cred in miracole politice, pentru ca am gandire liberala, pentru ca am vazut ca poti atunci cand esti lasat, pentru ca stii administratie si mai ales pentru ca nu te consideri perfect…

CĂTĂLIN FLUTUR, AI VOTUL MEU!!!

P.S. Tot nu vreau sa fiu membru de partid!

Succes celorlati candidati!

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad