Connect with us

Sport

FC Botoșani – Academica Clinceni 0-0 / GALERIE FOTO

Published

on

FC Botoșani – Academica Clinceni a fost unul dintre cele mai modeste meciuri din acest început de sezon. Oaspeții s-au apărat și au tras de timp încă din prima repriză în timp de elevii lui Marius Croitoru au avut o prestație foarte slabă.

FC Botoșani a făcut o primă repriză modestă, fără ocazii mari de gol la poarta ilfovenilor. Academica Clinceni a început mai bine partida și a avut cea mai mare ocazie a primei reprize în minutul 16. Cristi Dumitru a centrat în careu, Jutric a reluat pe poartă dar mingea a lovit bara porții lui Hankic. Replica botoșănenilor vine un minut mai târziu, Keita șutează de la 20 de metri dar mingea trece pe lângă poartă. Cea mai mare ocazie a botoșănenilor din prima repriză a fost în minutul 34 când fundașul Alin Șeroni a pătruns în careu cu mingea la picior, a șutat la colțul scurt dar Vâlceanu a respins în corner.

FC Botoșani are posesia mingii în partea secundă dar fără nicio ocazie mare de gol la poarta ilfovenilor în primele 20 de minute. În minutul 73, Boiciuc a avut șansa de a aduce pe Clinceni în avantaj dar este blocat în momentul șutului. Ilfovenii sunt mulțumiți cu un punct la Botoșani și nu ratează nicio șansă de a trage de timp iar botoșănenii par neputincioși în acest meci.

În prelungirile meciului, FC Botoșani a avut cea mai mare ocazie a meciului dar Patache nu reușește să reia pe poartă din șase metri. Partida s-a încheiat la egalitate iar FC Botoșani a pierdut două puncte pe teren propriu.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )