Connect with us

Evenimente

Șofer reținut după o urmărire în trafic

Published

on

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi, au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 39 de ani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și refuz de prelevare de mostre biologice.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Drochia, din municipiul Dorohoi, nu a respectat indicațiile polițiștilor rutieri de a opri, continuându-și deplasarea.

S-a procedat la urmărirea acestuia cu autospeciala de poliție având semnalele luminoase și acustice în funcțiune, până în localitatea Broscăuți, unde, conducătorul auto a abandonat autoturismul și a fugit într-un lan de porumb.

În scurt timp a fost prins și imobilizat de polițiști, fiind condus la sediul poliției pentru efectuarea de verificări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și avea o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor menționate mai sus, urmând ca în funcție de rezultate să se dispună măsuri procedurale.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad