Connect with us

Administratie

Comuna Cristești va fi inclusă în Zona Metropolitană Botoșani. Lucian Borfotină: ”Sunt convins că domnul Cătălin Flutur, pe care îl susțin cu toată încrederea, va fi votat de botoșăneni pe 27 septembrie!”

Published

on

Cătălin Flutur, primarul Municipiului Botoșani, și Lucian Borfotină, primarul comunei Cristești, au pus la punct proiectul de extindere a Zonei Metropolitane Botoșani, astfel încât din aceasta să poată face parte și comuna Cristești.
”În viziunea mea, Zona Metropolitană va fi un instrument foarte important pentru atragerea de fonduri europene în perioada următoare. Vom face această structură eficientă, în beneficiul tuturor unităților administrativ-teritoriale componente. Includerea comunei Cristești, condusă de domnul primar Lucian Borfotină, în Zona Metropolitană Botoșani va fi benefică pentru dinamizarea activității”, a declarat Cătălin Flutur.
La rândul său, Lucian Borfotină s-a declarat încântat de perspectiva ca Zona Metropolitană Botoșani să se extindă, cuprinzând și comuna pe care o conduce: ”Este modul cel mai bun în care văd dezvoltarea comunei Cristești în anii viitori. Sunt convins că domnul Cătălin Flutur, pe care eu îl susțin cu toată încrederea, va continua să fie primarul ales al botoșănenilor și după data de 27 septembrie, iar dânsul reprezintă cea mai bună garanție în privința capacității ridicate de absorbție a fondurilor europene, inclusiv prin structura Zonei Metropolitane, ceea ce ne va ajuta enorm și pe noi, la Cristești”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad