Connect with us

Politica

Echipa ALDE: Pentru noi, dezvoltarea locală nu este doar un slogan!

Published

on

Dincolo de dimensiunea sa economică, socială și culturală, dezvoltarea locală a devenit conceptul pe care fiecare formațiunile politică înscrisă în lupta electorală îl poartă acum ca standard.

Planurile și strategiile de îmbunătățire a nivelului de trai al botoșănenilor, puse cap la cap, ar trebui să aducă municipiul nostru la nivelul orașelor civilizate ale țării. Din păcate, de ani de zile, aici, dezvoltarea locală stagnează. Trăim într-un oraș care își pierde treptat identitatea, un loc din care tinerii pleacă și în care totul se degradează.

Este timpul să schimbăm lucrurile și să urmăm modelele de bune practici ale municipiilor care și-au pus în valoare patrimoniul cultural, devenind în același timp moderne și atractive. Este timpul să construim un parteneriat benefic pentru comunitate și să scoatem municipiul și județul Botoșani din amorțire.

Aveți încredere în echipa ALDE pentru Botoșani și în candidații săi la Primăria municipiului Botoșani și Consiliul Județean Botoșani – ROXANA FLORENTINA ȚURCANU și BOGDAN DĂSCĂLESCU! Pentru noi, dezvoltarea locală nu înseamnă doar un slogan!

Biroul de presă ALDE Botoșani

Realizat la comandaPartiduluiAlianțaLiberalilorșiDemocrațilorBotoșani , de S.C. PLAY BY PLAY S.R.L., Cod Unic de Identificaremandatarfinanciar 21200063.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad