Connect with us

Administratie

Lucrări de peste 10 milioane de euro în școlile și grădinițele din Dorohoi

Published

on

Primăria municipiului Dorohoi a demarat în urmă cu câțiva ani un amplu program de modernizare a școlilor și grădinițelor. Valoarea totală a investiției este de 51,2 milioane lei (10.45 milioane euro). Potrivit reprezentanților primăriei, până acum s-au realizat lucrări în valoare de 28,8 milioane lei în infrastructura școlară.

La ora actuală, sunt 13 proiecte în diferite stadii. Este vorba de extindere, reabilitare și dotări Grădinița nr. 10, Reabilitare și dotări Grădinița nr. 8, Extindere, reabilitare și dotări Grădinița nr. 7, Reabilitare și dotare corp 2 Colegiul Național Grigore Ghica, Construire grădiniță nouă (Grădinița nr. 3), Reabilitare și dotări Grădinița nr. 9, Construire grădiniță nouă (Grădinița nr. 5), Construire grădiniță nouă (Grădinița nr. 6), Construire grădiniță nouă (Grădinița nr. 4), Reabilitare și modernizare Școala Gimnazială Al. I. Cuza, Reabilitare și modernizare Școala Mihail Kogălniceanu, Reabilitare și modernizare Școala Dimitrie Romanescu, Reabilitare și modernizare Școala Gimnazială Ștefan cel Mare. Sunt lucrări care au o valoare între 1,5 milioane lei și 5,9 milioane lei.

La toate acestea, se adaugă bazinul didactic de înot, un proiect în valoare de 6,2 milioane lei, care se află în execuție.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad