Connect with us

Politica

Campanie electorală ilegală în comuna Cristești FOTO&VIDEO

Published

on

Unii candidați încalcă legea cu bună știință. Se întâmplă în comuna Cristești din județul Botoșani unde un candidat nu a respectat legislația și a lipit afișele pe garduri și stații de autobuz.

Lucian Borfotină, primarul comunei Cristești, a postat fotografii și imagini de pe camerele de supraveghere în care apar câteva persoane care lipesc afișe în locuri nepermise. El a făcut o sesizare atât la Biroul Electoral cât și la IPJ Botoșani.

„DISPERARE si ILEGALITATE. Acestea sunt cuvintele care pot descrie perfect situatia din cadrul PSD Cristesti! Asa au inteles ei sa faca intr-o campanie electorala, sa vandalizeze statiile de autobuz si sa murdareasca afisele mele.

Legea spune clar ca afisele electorale se pun doar in locuri special amenajate de Primarie, ori pe gard, avand un acord scris al proprietarului. Nicidecum pe statiile de autobuz, fantati, stalpi. Domnilor PSD-isti, suntem in anul 2020. Nu mai suntem in 2000 cand se puneau afise la intamplare! Traim intr-o tara europeana si trebuie sa respectam legile!

Domnule Pelinescu, asta inseamna SIGURANTA UNUI TRAI MAI BUN? Distrugerea bunului public? Asa stiti sa faceti campanie electorala, distrugând și mâzgâlind afisele contracandidatilor? Asa vreti sa faceti treaba in comuna Cristesti, nerespectand LEGEA?

Am facut plangere la biroul electoral de circumscripţie pentru afisele puse ilegal, dar si la politie pentru cum arata afisele PNL Cristesti. Avem inregistrari video si cei vinovati vor plati!”, este mesajul postat de Lucian Borfotină.

VEZI IMAGINILE POSTATE DE LUCIAN BORFOTINĂ

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad