Connect with us

Politica

Cosmin Andrei îi solicită lui Cătălin Flutur să declare public dacă susține Pachetul social „Gabriela Firea” la Botoșani

Published

on

Cosmin Andrei, candidatul PSD pentru primăria municipiului Botoșani i-a lansat actualului primar Cătălin Flutur o provocare publică pe care a postat-o și în mediul online cu privire la susținerea Pachetului Social Gabriela Firea la Botoșani.

„Domnul Flutur ne tot vorbește despre ce a făcut și nu se vede nimic, dar nu spune despre ce nu a făcut, deși a promis multe, cum ar fi restaurarea Teatrului Mihai Eminescu, asfaltarea străzilor de la periferie sau investiții în școli și spitale. Eu vorbesc despre proiectele pe care botoșănenii mi-au spus că și le doresc. De aceea îl provoc pe domnul Flutur să ne spună dacă va susține, ca primar sau ca simplu consilier implementarea la Botoșani a Pachetului social „Gabriela Firea”, a declarat Cosmin Andrei în postarea publică din mediul online adresată primarului Flutur.

Principalele măsuri din Pachetul Social Gabriela Firea la Botoșani sunt:

„Materna Botoșani”, „Medici pentru Botoșani”, „Mame sănătoase în Botoșani”, „Nou-născut în Botoșani”, „Familie nouă în Botoșani”, „O șansă pentru fiecare cuplu”, „Zâmbet sănătos în Botoșani”, „Vedere sănătoasă în Botoșani”, „Siguranța elevilor din Botoșani”, „Rechizite pentru elevii botoșăneni”, „O șansă familiilor monoparentale”, „Educație inteligentă în școli moderne”.

„Deci domnule Flutur, am înțeles că Parcul Cornișa a fost făcut de vreo 3 – 4 primari până să îl inaugurați dumneavoastră, dar ce urmează? Fiți bărbat și spuneți clar dacă veți susține Pachetul social Gabriela Firea la Botoșani”, a concluzionat Cosmin Andrei.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. BOTOȘANI, Realizat de Direct Research SRL, Cod unic de identificare mandatar financiar 21200019.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad