Connect with us

Politica

Unul dintre cei mai tineri candidați din județul Botoșani are susținerea lui Victor Ponta: „Voi fi primarul care luptă pentru cetățenii comunei și nu contra lor!”

Published

on

Andrei Cristian Voiniciuc este unul dintre cei mai tineri candidați la alegerile locale din 27 septembrie. Vrea să devină primarul comunei Călărași și promite că în următorii patru ani va realiza ceea ce nu s-a reușit în 30 de ani.

Andrei Cristian Voiniciuc este candidatul Partidului PRO ROMÂNIA pentru funcția de primar al Comunei Călărași. Beneficiază de susținerea fostului premier Victor Ponta, președintele Partidului Pro România, este sprijinit de conducerea Organizației Județene Pro România și spune că este foarte motivat să câștige aceste alegeri și să schimbe fața comunei Călărași.

„Voi fi primarul tânăr și dedicat care luptă pentru o comună dezvoltată din toate punctele de vedere!Voi fi primarul care luptă pentru cetățenii comunei și nu contra lor”, spune Andrei Cristian Voiniciuc.

Printre prioritățile lui Andrei Cristian Voiniciuc se numără: micșorarea taxelor și a impozitelor, asfaltarea tuturor străzilor comunale, modernizarea și dotarea școlilor și grădinițelor în raport cu standardele europene actuale, dezvoltarea comunei prin accesarea fondurilor europene, transformarea și amenajarea iazurilor comunale în zone de agrement și relaxare accesibile tuturor cetățenilor. De asemenea, promite că va realiza locuri de joacă și agrement pentru copii și tineri, cu dotări moderne,atrăgătoare și sigure iar pentru persoanele de vârsta a treia va implementa un proiect social.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad