Connect with us

Evenimente

La volan, deşi avea dreptul de a conduce autovehicule anulat

Published

on

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la un cetăţean român care a fost depistat conducând un autoturism, deşi nu avea acest drept.

În ziua de 10 septembrie a.c., în jurul orei 19.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi-I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității Dersca, un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în judeţul Suceava, condus de cetăţeanul român D.S.G., în vârstă de 40 de ani.

La controlul de frontieră, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, colegii noştri au constatat că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule anulat.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere a fost anulat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad