Connect with us

Sport

Dinamo – FC Botoșani 1-1. Punct câștigat pe terenul „câinilor”

Published

on

Cu gândul la meciul de joi din Europa League, jucătorii echipei FC Botoșani nu mai reușit un joc foarte bun iar rezultatul de egalitate poate fi considerat unul pozitiv.

Absența argentinianului Jonathan Rodriguez s-a văzut iar Dinamo a fost echipa care a avut o posesie mai bună. În debutul meciului, Fabbrini cade în careu dar nu îl impresionează pe arbitrul Marius Avram. În minutul 11, Janusz Gol șutează din marginea careului în plasa laterală. Prima ocazie mare a meciului a aparținut botoșănenilor în minutul20. Keita scapă singur cu Straton dar șutează în portarul dinamovist. Replica gazdelor vine imediat, Sorescu reia cu capul, mingea îl depășește pe Pap dar lovește bara. Defensiva lui Marius Croitoru este nesigură, gazdele au șansa golului prin Nemec, în minutul 28, dar Pap prinde în fața atacantului dinamovist.

În minutul 37, FC Botoșani deschide scorul. Ofosu scapă spre poartă, îl driblează pe Straton, centreză, Ashkovski reia cu capul iar Lopez trimite mingea în propria poartă.

Cosmin Contra face două schimbări la pauză, Dinamo începe în atac partea secundă, Nemec are șansa egalării dar trimite mult peste poartă. În minutul 70, Dinamo egalează prin Borja Valle care a marcat de la aproape 60 de metri. Trei minute mai târziu, Nemec este aproape de a aduce pe Dinamo în avantaj. În prelungirile meciului, Cascini primește al doilea cartonaș galben și este eliminat. Partida se încheie cu scorul de 1-1 iar FC Botoșani obține un punct pe terenul „câinilor”.

Foto: Prosport.ro

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad