Connect with us

Politica

Cosmin Andrei: „Botoșănenii merită condiții de sănătate la stat ca la privat!”

Published

on

Prioritățile mandatului meu și al echipei de consilieri locali ai PSD sunt sănătatea și educația. Am pregătit pentru botoșăneni Programul „SĂNĂTATE LA STAT CA LA PRIVAT” prin care vom dota cu aparatură medicală avansată spitalele municipale, inclusiv Spitalul de Boli Paliative, precum și cabinetele de medicină școlară pentru care vom crește numărul acestora astfel încât să acopere o mare parte din unitățile de învățământ”, a declarat Cosmin Andrei.

Cosmin Andrei a înțeles în cei 8 ani de activitate administrativă că un bun primar nu trebuie să se limiteze doar la amenajarea orașului, ci trebuie să se preocupe și de bunăstarea cetățenilor și de viitorul tinerilor și copiilor, de îmbunătățirea sistemului de sănătate, de creșterea calității în educație, de încurajarea tinerelor familii, de crearea de locuri de muncă pentru cei activi și de sprijinirea celor în vârstă.

Voi fi un primar al tuturor botoșănenilor, al copiilor, al tinerilor, al familiilor, al vârstnicilor. Voi fi un primar al tuturor locuitorilor municipiului Botoșani, nu doar al celor din centru, ci și al celor de la periferie. Știu ce am de făcut pentru a face din Botoșani un oraș frumos, în care să punem pe primul loc sănătatea și educația copiilor noștri, infrastructura medicală și cea din învățământ. Niciun copil nu mai trebuie să sufere că nu are un loc de joacă sau un teren de sport, în zona în care locuiește sau nu are acces la asfalt și utilități pentru că familia lui stă la periferie și nu în centru”, a subliniat Cosmin Andrei.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. BOTOȘANI, Realizat de Direct Research SRL, Cod unic de identificare mandatar financiar 21200019.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad