Connect with us

Politica

Victor Ponta, președinte Pro România: “Votați Mihaela Huncă pentru președinția Consiliului Județean și Constantin Liviu Toma pentru primărie și Botoșaniul va avea o față nouă!”

Published

on

Președintele Pro România Victor Ponta a fost prezent la Botoșani la reuniunea județeană a candidaților Pro România la alegerile locale. Liderul formațiunii politice a subliniat faptul că Pro România Botoșani a devenit o forță politică puternică pe măsură ce tot mai mulți botoșăneni își pun încrederea în candidații pentru Consiliul Județean, Consiliile Locale și Primării.

“Încă de la început botoșănenii au știut că se regăsesc în Pro România, singurul partid care nu a mințit, nu a promis doar ca să mai câștige un vot. Pro România reprezintă de fapt fiecare cetățean al județului Botoșani.

Ați obținut aici rezultate foarte bune la alegerile europarlamentare și prezidențiale. Vă mulțumesc însă, acest lucru vă face și mai responsabili. pentru că am câștigat încrederea alegătorilor, am creat speranțe și va trebui să arătăm oamenilor că așa cum am promis, se poate face o altfel de politică, fără ascunzișuri, fără minciuni, fără interese de grup: o politică ce va ține cont doar de nevoile cetățenilor”, le-a transmis Victor Ponta candidaților Pro România Botoșani.

“PNL și PSD și-au dorit aceste alegeri, de teamă să nu cumva să piardă puterea, accesul la banul public și la resursele țării. În plină pandemie, când numărul de infectări a scăpat de sub controlul Guvernului Orban ni se cere să mergem la vot.

Să nu uitați însă că  mii de oameni se vor contamina si multi isi vor pierde viata din cauza Alegerilor Locale organizate in cea mai proasta perioada, în același timp cu deschiderea școlilor!

Sa nu uitati aceste realitati cand veniti la vot – si sa ii sanctionati pe cei vinovati !  Sanatate! Votați candidații Pro România pentru un Botoșani sănătos. Botoșaniul are nevoie de proiectele platformei Pro Botoșani- Pro Dezvoltare! Votați Mihaela Huncă pentru președinția Consiliului Județean și Liviu Constantin Toma pentru primărie și Botoșaniul va avea o față nouă! ”, a subliniat liderul Pro România Victor Ponta.

Sursa: Comunicat de presă

Comandat de: PRO ROMÂNIA – Botoșani, Realizat de: PRO ROMÂNIA – Botoșani, Cod mandatar financiar: 21200010

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad