Connect with us

Politica

PNL este alături de botoșăneni! Ne preocupă siguranța lor!

Published

on

Responsabilitate și asumare! Suntem alături de oameni, ne preocupă siguranța lor, atât a cetățenilor, cât și a celor care sunt în linia întâi de la începutul pandemiei de coronavirus. Faptul că PSD a lăsat descoperit bugetul de stat, iar de-a lungul anilor în care s-a aflat la guvernare nu a făcut NIMIC pentru îmbunătățirea condițiilor de lucru în toate sectoarele, fie că vorbim de sănătate, educație sau de siguranță națională, nu este o noutate.

Din martie 2020, ne aflăm în fața unui inamic invizibil, iar cadrele sanitare și forțele de ordine aproape că au luptat cu mâinile goale. Guvernul Orban a depus toate eforturile pentru ca medicii, asistenții să fie protejați pentru a putea avea grijă de pacienți. Totodată, în linia întâi, în stradă zi și noapte au fost angrenate forțele de ordine pentru siguranța cetățenilor, cu sau fără dotările necesare.

În continuare este nevoie ca cei în uniformă să fie la datorie. De aceea, în această perioadă ajung la Botoșani peste 100 de autospeciale marca Dacia Duster sau Dacia Logan care vor deservi Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

„Ne preocupă să creștem nivelul de siguranță al cetățeanului și să eficientizăm activitatea forțelor de ordine. Prin creșterea nivelului de dotare, înțelegem eficientizarea luptei împotriva infracționalității. Cu atât mai mult este nevoie de resursă de lucru cu cât, în contextul pandemiei, polițiștii s-au aflat în linia întâi”, a declarat senatorul Costel Șoptică, candidatul PNL la funcția de Președinte al Consiliului Județean Botoșani. Demersul a fost posibil și cu sprijinul colegilor botoșăneni din Ministerul Afacerilor Interne, conduși de secretarul de stat Gheorghe Sorescu.

Comandat de: PNL Botoșani, Realizat de: TEKIT WEB ELECTRONICS S.R.L., Cod mandatar financiar: 21200012

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad