Connect with us

Evenimente

Dorohoian înșelat prin metoda ”GHIULUL”

Published

on

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de înșelăciune și complicitate la înșelăciune, comisă de doi tineri de 22 de ani, din județul Prahova.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că aceștia, la data de 06 septembrie a.c., în timp ce se aflau într-o stație de alimentare cu carburanți de pe raza municipiului Dorohoi, au acostat persoana vătămată, un bărbat de 34 de ani din municipiul Dorohoi, căruia i-au oferit spre vânzare o bijuterie (ghiul) din metal de  culoare aurie, susținând că ar fi un metal prețios, contra sumei de 100 de lei, motivând că nu au suficienți bani pentru alimentarea cu combustibil a autoturismului.

Ulterior, victima a realizat că a fost înșelată și a sesizat organele de poliție care au interceptat autoturismul respectiv în trafic, pe raza localității Leorda.

Prejudiciul cauzat în urma activității infracționale  a fost recuperat în totalitate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor menționate mai sus, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri procedurale.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad