Connect with us

Politica

Pachetul social „GABRIELA FIREA” pentru protejarea sănătății familiilor și copiilor a fost lansat la Botoșani de candidații PSD Doina Federovici și Cosmin Andrei

Published

on

“PACHETUL SOCIAL „GABRIELA FIREA LA BOTOȘANI” este partea din programul meu pentru familiile și copiii din municipiul Botoșani. Sunt măsuri reale, concrete pentru sănătatea și educația mamelor și copiilor din orașul nostru. Garanția aplicării fiecărei măsuri din acest pachet o reprezintă cele peste 150.000 de familii și copiii lor din București care au beneficiat de fiecare program pus în aplicare de doamna primar Gabriela Firea. Sunt părinte, am doi copii și îmi doresc să le ofer un viitor în municipiul Botoșani. Toate familiile din Botoșani și toți copiii trebuie să beneficieze de servicii medicale și educaționale mai bune. Din păcate actualul primar nu a fost deloc interesat de creșterea accesului și îmbunătățirea condițiilor de sănătate și educație a copiilor din Botoșani. Situația se va schimba după 27 septembrie pentru că voi implementa la primărie un program dedicat sănătății și educației copiilor și mamelor din orașul nostru”, a declarat Cosmin Andrei.

Pachetul social „GABRIELA FIREA” pentru protejarea sănătății familiilor și copiilor a fost lansat ieri la Botoșani în parcul Primăriei de candidații PSD, Doina Federovici și Cosmin Andrei alături de mai multe mame și familii tinere, în prezența președintelui PSD, Marcel Ciolacu, a secretarului general al partidului, Paul Stănescu și a Președintelui Consiliului Național al PSD, profesorul Vasile Dâncu.

„Sănătatea și educația copiilor din Botoșani sunt prioritățile mele și ale echipei de consilieri județeni alături de care candidez pentru Președinția Consiliului Județean. Am discutat cu doamna primar general Gabriela Firea și mi-a pus la dispoziție atât mie, cât și lui Cosmin toate programele pe care le-a aplicat la București pentru tinerele familii și care au avut succes. O parte dintre aceste măsuri, care pot fi aplicate de Consiliul Județean le-am preluat în programul meu. Aici mă refer la stimulente financiare pentru părinți la nașterea fiecărui copil, programe de consultații și controale medicale pentru botoșănenii din comunitățile vulnerabile din județ, în parteneriat cu Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului, Spitalul Județean, Direcția de Sănătate Publică și primăriile din județ. Avem deja strategia făcută pentru atragerea de finanțare europeană și locală pentru servicii psiho-sociale, rechizite și materiale educative pentru copiii vulnerabili cu părinți plecați în străinătate, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică și Inspectoratul Școlar Județean Botoșani”, a declara Doina Federovici.

Comandat de Partidul Social Democrat –Org. Jud. Botoșani.

Realizat de Direct Research SRL. Cod unic de identificare mandatar financiar: 21200019

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad