Connect with us

AGRICULTURA

Se pregătește cel mai mare proiect de investiții la Stațiunea ce Cercetare Popăuți

Published

on

Stațiunea de Cercetare Popăuți beneficiază în continuare de sprijinul Ministerului Agriculturii și este foarte aproape de a intra într-un amplu proces de modernizare.

După ce a scăpat de datoriile istorice, la Stațiunea de Cercetare Popăuți au început investițiile în utilaje și reabilitarea unor clădiri și a laboratoarelor. Ionică Nechifor, directorul Stațiunii de Cercetare Popăuți, a început demersurile pentru obținerea finanțării necesare în vederea modernizării tuturor clădirilor din incinta stațiunii.

„Am obținut niște bani pentru completarea parcului de utilaje agricole. Mai achiziționez o remorcă de transfer, un disc greu, o presă de balotat, ceea ce îmi lipsea la pompele de apă. La rectificare primim aproximativ  un milion de lei pentru achiziția acestor utilaje. Aștept să intre în CTE și proiectul de reabilitare a clădirilor Stațiunii de Cercetare Popăuți. Eu sper ca și acest proiect să intre la finanțare iar în trei-patru ani va fi una dintre cele mai moderne stațiuni de cercetare. Important este ca proiectul să intre în CTE și să beneficiem de o primă finanțare pentru demararea proiectului”, a spus Ionică Nechifor, directorul Stațiunii Popăuți.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad