Connect with us

Politica

Se întâmplă în județul Botoșani. Campanie electorală cu amenințări și oameni dați afară din magazine

Published

on

Susținătorii unui candidat la o primărie din județul Botoșani au fost amenințați și dați afară din unele magazine din comună. Se întâmplă în comuna Călărași din județul Botoșani.

Andrei Cristian Voiniciuc (foto), candidatul Pro România la Primăria comunei Călărași, a postat în această seară un mesaj pe pagina personală de facebook în care explică modul cum decurge campania electorală și cum au fost amenințați susținătorii lui.

„Oameni dați afara din magazine pentru ca au distribuit postarea mea, oameni mustrați pentru ca au dat like postării mele, oameni amenințați pentru că au comentat postarea mea, oameni mințiți precum ca eu aș fi fost să stric utilajele intenționat ca să nu se poată finaliza lucrarea! Și lista continuă! Oare timp de 12 ani de zile, tot din cauza mea nu ați realizat nimic în comună și pentru comună? Disperarea și faptul că cineva a avut, în sfârșit curaj să vă înfrunte, vă determină să acționați fără să mai țineți cont de etică sau morală! Dar ce nu știți voi este faptul că deja m-ați călit cu minciunile voastre și tot datorită minciunilor și bătăii voastre de joc, ați ajuns acum în situația de a cere socoteală oamenilor pentru fiecare like, coment sau distribuire care nu este în avantajul vostru! Oare cât mai durează până să le impuneți oamenilor din sat să va dea și parolele de la facebokurile personale?

Mulțumesc tuturor celor ce ma susțin și au curajul de a continua alături de mine!Doar împreuna vom reuși!”, este mesajul postat de Cristian Voiniciuc.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad