Connect with us

Politica

Cosmin Andrei: Am pregătit pentru familiile din Botoșani, Programul „LOCURI DE JOACĂ ȘI SPAȚII VERZI PENTRU TOȚII COPIII”

Published

on

Cosmin Andrei, candidatul PSD pentru Primăria Municipiului Botoșani a anunțat astăzi că împreună cu echipa sa pentru Consiliul Local a realizat primul program concret pentru amenajarea de locuri de joacă și zone de verdeață pentru familiile și copiii  din fiecare zonă rezidențială a municipiului Botoșani.

„Am pregătit pentru familiile din Botoșani, Programul „LOCURI DE JOACĂ ȘI SPAȚII VERZI PENTRU TOȚII COPIII”. Avem deja toate datele din teren adunate pentru a implementa în cel mai scurt timp spații dedicate copiilor din fiecare cartier, astfel încât fiecare părinte să știe că își poate duce în siguranță copilul să se recreeze chiar în zona în care locuiește. Prin acest program vom amenaja locuri de joacă în zonele rezidențiale din tot orașul, vom instala sisteme de monitorizare video pentru siguranța copiilor. Am identificat deja spații pentru realizarea de locuri de joacă și spații verzi în trei locații, Strada Ștefan Luchian, în cartierul Tulbureni și în zona Industrială”, a declarat Cosmin Andrei.

O prioritate a mandatului de primar a lui Cosmin Andrei este sănătatea și educația copiilor.

„Domnul primar Flutur a lua decizia închiderii locurilor de joacă pentru copii. Dar oamenii văd că sunt firme care au locuri de joacă care organizează, ca eveniment privat petreceri pentru copii. Deci cine are bani, se poate juca, cine nu are stă și se uită. E frustrant. Dacă e în ordine să avem copii care se joacă în cadrul unui eveniment privat, de ce nu putem avea copii care se joacă, fără să plătească, în locurile publice? Contradicția aceasta revoltă părinții care nu își permit să-și ducă copiii la privat. Ce vină au copiii care nu sunt bogați? Ei nu au dreptul să se joace?”, a subliniat Cosmin Andrei.

Primarul Cătălin Flutur are o mare dificultate să le explice botoșănenilor de ce trebuie să respecte regulile, când șefii săi de partid le-au călcat în picioare. Cum poate să-i convingă domnul Flutur pe botoșăneni că e necesară purtarea măștii pe pietonalul Unirii, după ce toți botoșănenii l-au văzut pe Ludovic Orban cum stătea fără mască la o petrecere în biroul de la Guvern, Iar Klaus Iohannis la Bruxelles era singurul șef de stat care nu purta mască. Oamenii se revoltă când văd așa ceva.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. BOTOȘANI, Cod unic de identificare mandatar financiar 21200019.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad