Connect with us

Politica

Cătălin Silegeanu: „Mulți dintre cetățeni nici nu știu că existați și că ați fost plătit timp de 8 ani degeaba”

Published

on

Dragi botoșăneni,

Am citit așa zisul program “La periferie, la fel ca în centru”. Nu am văzut și nu am citit în viața mea, aberații mai mari și mai lipsite de sens. Autorul fiind viceprimarul.

Acesta ocupă funcția de viceprimar de 8 ani de zile și vine în fața cetățenilor cu texte, critici  la adresa primarului că nu a făcut nimic pentru cetățeni, astfel dorind  să atragă voturi… Păi, nu prea poți să te abtii și să nu îi dai drept la replică, când nu are rușine și obrazul îi este foarte gros. Mai ai de gând, tu și partidul tău să mințiți oamenii mult și bine???

Citat din Goethe: “a nu fi de folos nimănui, înseamnă a fi mort printre cei vii”, din punct de vedere politic și profesional  cam așa stă situația în cazul viceprimarului. Mulți dintre cetățeni nici nu știu că existați și că ați fost plătit timp de 8 ani degeaba. Nu ați făcut nimic memorabil nici cât ați fost la guvernare, nici cât ați avut majoritate în consiliul local, sunteți de o incompetență fără margini.

Mergeți  acum cică pe la periferie … luați și vă inspirați programul din ideile altor candidați și postați în salvatorul suprem al botoșănenilor de la periferie. Dragi cetățeni, vă rog să-mi spuneți un proiect, un lucru făcut de viceprimarul PSD, pentru dumneavoastră și comunitatea în care locuiți.

Haideți pe data de 27 septembrie să îi trimitem acasă, ca orașul nostru să aibă șansa unei administrații fără blaturi, conflicte și proiecte pentru firmele de casă ale partidelor. Schimbarea stă în puterea votului . Ieșiți la vot, pentru un oraș cu identitate, pentru șansă orașului de a se dezvolta și pentru cetățeni o viață mai bună.

Catalin Silegeanu : Candidat Independent la Primaria si Consiliul Local Botosani , CMF: 24200340

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad