Connect with us

Politica

Clip publicitar lansat de un candidat la Primăria Botoșani

Published

on

Eu, Cătălin Silegeanu cred în dezvoltarea acestui oraș într-un mod total diferit față de ce-au făcut PNL și PSD.

De aceea trebuie ca cetățenii să cunoască adevărul despre proiectele importante ignorate din prostie, indolență sau pur și simplu pentru așteptarea firmelor de casă pentru implementarea lor. Iluminatul public este dezastruos pentru că primarul PNL și viceprimarul PSD nu vrut să cumpere de la firma Eon tronsoanele de iluminat public.

Vă prezint într-un clip video o parte dintre proiectele pe care doresc să le implementeze pentru cetățenii municipiului Botoșani.

Doar împreună putem sa aducem Botoșaniul pe harta orașelor cu identitate.

Comunicat de presă

Codul mandatarului financiar: 24200340

Eu , Cătălin Silegeanu cred în dezvoltarea acestui oraș intr -unod total diferit fata de ce-au făcut PNL și PSD .De aceea trebuie că cetățenii să cunoască adevărul despre proiectele importante ignorate din prostie ,indolenta sau pur și simplu pentru așteptarea firmelor de casa pentru implementarea lor .Iluminatul public este dezastruos pentru că primarul PNL și viceprimarul PSD nu vrut să cumpere de la firma Eon (Delgaz Grid) tronsoanele de iluminat public .Vă prezint într-un clip video o parte dintre proiectele pe care doresc să le implementeze pentru cetățenii municipiului Botoșani . Doar împreună putem sa aducem Botoșaniul pe harta orașelor cu identitate .#AlegeriLocale2020 #HaiLaVot #VotulTauConteaza

Publicată de Catalin Silegeanu-Candidat Independent Primaria Municipiului Botosani 2020 pe Marţi, 1 septembrie 2020

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad