Connect with us

Politica

Cosmin Andrei: Am pregătit programul: „La periferie, la fel ca în centru”, asfaltare și racordare la utilități a zonelor de la marginea Botoșaniului

Published

on

Programul lui Cosmin Andrei, candidatul PSD la Primăria Municipiului Botoșani: „La periferie, la fel ca în centru” prevede creșterea nivelului de trai în zona periferică a orașului.

„Când vorbesc de nivel de trai mă refer la în primul rând la asfalt, canalizare, apă curentă, gaz și curent. Avem de fapt două orașe în Botoșani: orașul din centru și orașul de la periferie. Tot ceea ce a făcut domnul Flutur i-a vizat pe cei din centru. Cei de la periferie au fost uitați cu totul. Eu cred că trebuie să eliminăm această discriminare, și cei de la periferie sunt botoșăneni. De ce ei trăiesc în condiții mai precare? Nu e corect. Eu vreau să fiu un primar pentru toți botoșănenii, nu doar pentru cei din centru, cum a fost domnul Flutur”, a declarat Cosmin Andrei.
Botoșănenii vor lucruri concrete care să le asigure siguranța unui trai mai bun în orașul lor.
„Cetățenii vor să fie respectați de autoritățile locale, să aibă acces la servicii de calitate, să aibă străzi asfaltate, parcuri curate, să se simtă în siguranță în oraș, să beneficieze de locuri de parcare suficiente, să își poată duce copiii la locuri de joacă, să se poată duce să vizioneze o piesă la Teatrul Mihai Eminescu, care acum zace în ruină. Oamenii s-au simțit ignorați cu totul de actualul primar, care timp de 4 ani nu i-a băgat deloc în seamă. Botoșănenii au nevoie de un oraș în care la periferie să fie la fel ca în centru, în care să nu se mai reverse apa din canalizările blocurilor la primii stropi de ploaie, în care fiecare să aibă propriul loc de parcare”, a subliniat candidatul social-democrat la Primăria Municipiului Botoșani.

Comandat de Partidul Social Democrat –Org. Jud. Botoșani. Realizat de Direct Research SRL

Cod unic de identificare mandatar financiar: 21200019

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad