Connect with us

Administratie

Un tânăr de 32 de ani vrea să dezvolte comuna Călărași: „În primul rând, vreau să asfaltez toate drumurile comunale” FOTO&VIDEO

Published

on

Un tânăr om de afaceri din județul Botoșani a decis să intre în politică și să candideze la Primăria comunei Călărași. Andrei Cristian Voiniciuc are 32 de ani, este inginer de profesie, a lucrat într-una dintre cele mai mari companii din județul Botoșani și a gestionat proiecte de milioane de euro.

Între timp, a decis să devină antreprenor și să-și deschidă propria afacere. Are un business în agricultură și lucrează aproximativ 200 de hectare de teren pe raza comunei Călărași. În plus, este implicat într-un alt business de familie.

În urmă cu câteva luni, a hotărât să se implice în politică, a ales Partidul Pro România și candidează pentru funcția de primar al comunei Călărași. Decizia a luat-o deoarece este nemulțumit de modul cum este administrată comuna, de lipsa investițiilor mari și de atitudinea pe care o au cei care conduc primăria.

„Drumurile arată jalnic. În afara drumului județean care a fost făcut de Consiliul Județean, fără a avea vreun merit primăria, celelalte drumuri arată jalnic. Este un drum comunal care nu a mai fost întreținut de ani buni. A fost realizat cu fonduri europene de către fostul primar”, ne-a spus Andrei Cristian Voiniciuc care a mai precizat că este nemulțumit de modul cum sunt tratați oamenii de afaceri de către autoritățile locale.

„În primăvară m-am confruntat cu foarte multe probleme legate de administrația locală. Foarte multe piedici. Și nu sunt singur. Sunt mai mulți fermieri. Nu s-a ocupat absolut deloc de infrastructură. Toți banii comunei au fost cheltuiți pe activități de bâlci și s-au achiziționat niște utilaje care nu mai pot fi folosite”, a mai spus omul de afaceri din Călărași.

Andrei Cristian Voiniciuc spune că principala preocupare a viitorului primar trebuie să fie modernizarea drumurilor comunale și sătești.

„În primul rând, vreau să asfaltez toate drumurile comunale, vreau să amenajez toate iazurile din comună deoarece nu este apă pentru animale. Vreau ca tinerii din comună să aibă unde să desfășoare activități recreative, să fie terenuri de joacă, baze sportive”, a precizat Andrei Cristian Voiniciuc.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad