Connect with us

Politica

COMUNICAT. Toți parlamentarii PSD Botoșani votează moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban

Published

on

PSD Botoșani anunță astăzi că toți parlamentarii social-democrați botoșăneni votează luni 31 august moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban.

„Prioritățile principale ale parlamentarilor PSD Botoșani în acest moment sunt sănătatea și educația copiilor, susținerea angajaților care au rămas fără loc de muncă, sprijinirea antreprenorilor români, asigurarea majorărilor de salarii, alocații și pensii și continuarea investițiilor în infrastructură, în spitale și școli, care au început în perioada 2017-2019. Niciunul dintre aceste obiective nu se află pe agenda Guvernului Orban, care a călcat în picioare toate legile și drepturile pentru protejarea sănătății și educației copiilor și s-a opus majorărilor pentru copii, profesori și pensionari și care nu mai are nicio legitimitate în fruntea țării”, a declarat Doina Federovici.

Guvernarea liberală a generat un haos general. Părinții nu au încredere în premierul Orban și în ministrul Sănătății în ceea ce privește deschiderea școlii. Îngrijorarea este atât de mare încât 4 din 5 părinți vor să fie implicați direct în discuțiile cu conducerea școlilor și cu autoritățile locale. Zeci de mii de dascăli în pragul pensionării amenință că părăsesc sistemul, speriați dar și scârbiți că Guvernul PNL nu le asigură nici măcar măștile necesare unei minime protecții în fața COVID, că-i discriminează în raport cu alți angajați ai statului care sunt de asemenea expuși riscului de infecție și nici măcar nu le acordă majorarea legală prevăzută, care le-ar fi permis să-și cumpere măștile necesare.

„Planul economic al PNL s-a dovedit a fi o înșelăciune marca Iohannis-Orban. La mai mult de două luni de la marele plan de relansare economică al PNL, românii și toți botoșănenii sunt furați din buzunare în fiecare zi prin creșterea prețurilor la toate produsele și prin împrumuturile luate în numele lor de ministrul Finanțelor, dezertorul Cîțu. Antreprenorii români din toate domeniile ies zilnic și acuză lipsa de măsuri a Guvernului Orban care le-a băgat afacerile în faliment și angajații în șomaj, iar PNL nu face nimic. Guvernanții PNL îi țin ocupați pe români cu numărul de infectări și cu alegerile locale pentru a nu vedea dezastrul economic care trimite România direct în prăpastie”, a declarat Marius Budăi.
România are nevoie de un Guvern responsabil, onest și competent, care să pună în aplicare toate legile pentru apărarea sănătății și educației copiilor, pentru investiții serioase și imediate în sistemul sanitar, educațional și al infrastructurii rutiere și de utilități publice.
PSD a dovedit de fiecare dată când a fost la guvernare că este aproape de oameni și știe ce trebuie să facă. PSD are soluții reale pentru a scoate România din criza sanitară, economică și socială în care se află în acest moment.
Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – OR. JUD. BOTOȘANI, Cod unic de identificare mandatar financiar 21200019.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad