Connect with us

Politica

Marius Budăi: „PNL a pus Ministerul de Interne și Poliția la dispoziția clanurilor interlope în dauna siguranței românilor!”

Published

on

Deputatul PSD Botoșani Marius Budăi trage un semnal de alarmă cu privire la siguranța botoșănenilor în contextul în care instituțiile de forţă ale statului, conduse de reprezentanții PNL, ignoră problemele oamenilor de rând, pe care îi amendează că nu poartă măști, dar închid ochii când este vorba de interlopi şi le acordă protecție fizică și sanitară.

„Stimați liberali botoșăneni de ce nu luați atitudine față de modul în care domnul Orban, șeful dumneavoastră de la București a pus Ministerul de Interne și Poliția la dispoziția clanurilor interlope și astfel a periclitat viața cetățenilor? Nu vă interesează deloc ce se întâmplă cu siguranța botoșănenilor, dacă mai au curajul să iasă pe stradă, dacă au văzut că șefii poliției române au ajuns să negocieze cu interlopi de cea mai joasă speță aplicarea legii, în fapt să le permită încălcarea legi. E revoltător și înspăimântător cum Guvernul Orban a unit forțele mafiote cu forțele de ordine”, a declarat Marius Budăi.

În Guvernarea PNL, România a devenit sufocată de infractori și de clanurile mafiote.

„Culmea cinismului și disprețului guvernării PNL față de populație. Guvernul Orban a dat măștile gratuite interlopilor, de la Ministerul de Interne, dar n-a fost capabil și nici interesat să dea măștile gratuite oamenilor fără posibilități materiale, deși este obligație legală în vigoare de 3 luni de zile. Niciun român nu mai e în siguranță pe stradă, de când PNL a oficializat parteneriatul clanurilor de mafioți cu cei care ar fi trebuit să ne apere. Stimați liberali, ați umplut țara de infractori cu care v-ați dat mâna în miez de noapte. Este un contrast flagrant și absolut condamnabil între modul în care instituții de forță ale guvernării PNL îi protejează pe mafioți, pe interlopi dar îi prigonește și-i amendează unde-i prinde pe oamenii obișnuiți, pe românii simpli”, a subliniat Marius Budăi.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – OR. JUD. BOTOȘANI, Cod unic de identificare mandatar financiar 21200019.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad