Connect with us

Politica

COMUNICAT. 100.000 de cetățeni au semnat pentru proiectele de dezvoltare ale municipiului și județului Botoșani inițiate de Doina Federovici și Cosmin Andrei

Published

on

PSD Botoșani anunță că o dată cu începerea campaniei electorale pentru alegerile locale din 27 septembrie s-a încheiat consultarea publică prin care peste 100.000 de cetățeni și-au dat semnătura pentru proiectele de dezvoltare ale municipiului și județului Botoșani inițiate de Cosmin Andrei și Doina Federovici.

„Timp de o lună de zile am organizat cea mai mare campanie publică de consultare a botoșănenilor din fiecare localitate pentru a stabili împreună cu ei viitorul județului și municipiului Botoșani. Cele mai multe semnături din cele peste 100.000 adunate de la cetățeni pentru proiectele prezentate au fost cele referitoare la îmbunătățirea condițiilor din spitale și școli, inițierea de programe pentru protecția sănătății familiilor și creșterii accesului la educație, precum și finalizarea lucrărilor de infrastructură pentru drumuri și rețele de utilități publice, stimulente pentru crearea de locuri de muncă bine plătite și continuarea măsurilor, începute de PSD pentru fermieri. Semnăturile oamenilor din fiecare localitate ne obligă să ne luăm angajamentul să îndeplinim fiecare obiectiv în următorii 4 ani pentru a oferi siguranța unui trai mai bun pentru fiecare botoșănean”, a declarat Doina Federovici.
Organizațiile PSD din fiecare comună și oraș din județul Botoșani i-au consultat pe botoșăneni cu privire la obiectivele prioritare pentru următorii 4 ani. Toate semnăturile strânse de la cetățeni au fost centralizate și reprezintă programul candidaților PSD pentru comunitățile lor.
„Sunt părinte, am doi copii și îmi doresc să le ofer o perspectivă de viitor în municipiul Botoșani. Toți botoșănenii cu care m-am întâlnit și le-am cerut să semneze pentru proiectele echipei mele pentru Primăria Municipiului Botoșani mi-au spus că orașul are nevoie de un suflu nou, de o echipă tânără, care să fie permanent pe teren în relație directă cu botoșănenii, care să organizeze consultări periodice cu cetățenii pentru fiecare lucrare care se realizează în cartierul lor. Direcțiile prioritare sunt sănătatea, educația și infrastructura rutieră și de utilități a orașului. Am vorbit cu doamna Firea și mi-a oferit toată documentația pentru a implementa în Botoșani toate măsurile de la București privind sănătatea și educația copiilor din orașul nostru. Voi pune în practică din prima săptămână de mandat sistemul de vouchere pentru rechizite școlare gratuite, voi implementa sistemul de catalog electronic și voi dota școlile din Botoșani cu table interactive și mobilier nou. Voi lua măsuri încă din prima zi de mandat pentru dotarea cu aparatură medicală avansată în spitalele municipale, să le oferim condiții decente de cazare, masă și igienă tuturor pacienților”, a subliniat social-democratul Cosmin Andrei.

Sursa: Comunicat de presă

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad