Connect with us

Sport

EUROPA LEAGUE. Ordabay – FC Botoșani  1-2. Calificare cu emoții

Published

on

FC Botoșani s-a calificat în faza următoare a Europa League după ce a învins cu scorul de 2-1 pe FC Orbasy din Kazahstan.

Ordabasy începe în atac meciul și în minutul 6 are prima ocazie dar Chindriș își salvează echipa. Replica botoșănenilor vine trei minute mai târziu când Ofosu șutează din interiorul careului dar portarul gazdelor respinge. În minutul 10, Ofosu faultează în careu iar arbitrul dictează penalty și cartonaș galben. Diakhate execută dar Pap ghicește colțul și își salvează echipa. FC Botoșani iese din ce în ce mai mult la joc iar în minutul 25, austriacul Marcel Holzmann reușește să marcheze. Doar șase minute a durat avantajul botoșănenilor pentru că Mahlangu profită de o greșeală de marcaj și reușește egalarea. Bucuria gazdelor nu a durat mult pentru că în minutul 33 Dugandzic a readus pe FC Botoșani în avantaj. Finalul primei reprize a aparținut gazdelor care au avut șansa egalării prin Joao Paulo dar la pauză FC Botoșani era în avantaj.

Formația din Kazahstan începe mai bine partea secundă și are trei șanse de gol prin Simcevic și Joao Paulo. Având avantaj pe tabelă, botoșănenii preferă să se apere și nu mai au niciun fel de intenție ofensivă. Finalul jocului a aparținut în totalitate gazdelor care au ratat o ocazie uriașă în prelungiri iar FC Botoșani se califică în faza următoare a Europa League.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad