Connect with us

Politica

BOGDAN DĂSCĂLESCU – candidat ALDE la CJ Botoșani: „Venim la Consiliul Județean Botoșani cu soluții concrete de dezvoltare!”

Published

on

Alegerile locale din 27 septembrie constituie un punct de reper pentru viitorul județului Botoșani. Înscris în cursa pentru președinția Consiliului Județean, candidatul ALDE Bogdan Dăscălescu, își propune să demonstreze botoșănenilor că alături de formațiunea politică pe care o reprezintă, poate aduce un nou suflu la nivel local, iar experiența sa politică și antreprenorială pot contribui decisiv la dezvoltarea județului.

Acesta vine însoțit de o echipă dornică să intre în bătălia alegerilor locale și speră că pregătirea profesională și competențele pe care candidații ALDE le dețin, vor influența decizia electorilor.

“Începând de mâine intrăm în campania electorală propriu-zisă și îmi doresc ca într-o lună de zile să reușim să ne mobilizăm și să ne facem cunoscuți electoratului botoșănean. Echipa ALDE este una nouă, formată din oameni cu experiență politică minimă, dar cunoscuți profesioniști, cu disponibilitate și dorință sinceră de a-și pune la bătaie abilitățile și competențele pentru realizarea proiectului de reconstrucție a județul nostru. Plecăm în lupta electorală de la premisa că nu este atât de importantă vechimea în viața politică, ci mai degrabă dorința de a implicare. Soluțiile de dezvoltare sunt dincolo de culorile și formațiunile politice, dincolo de aranjamentele partizane și de calculele făcute la partid, iar pentru mine și colegii mei, scopul pentru care ne aflăm pe aceste liste, este acela de a identifica orice cale prin care putem scoate județul din sărăcie”, a declarat Bogdan Dăscălescu, candidatul ALDE la CJ Botoșani

În ceea ce privește componența echipei ALDE desemnată pentru consiliul județean, Bogdan Dăscălescu afirmă că este una eterogenă, formată din specialiști în domeniile juridic, economic, agricol și inginerie, aspect pe care îl privește ca pe un avantaj pentru provocările mandatului pe care speră să îl obțină.

”Programul  pe care îl voi prezenta electoratului în perioada următoare este de fapt o strategie care combină continuitatea, experiența și necesitatea. M-am axat pe proiecte menite să conducă la dezvoltarea economică a județului, proiecte de acțiune socială care să stimuleze crearea de structuri asociative și cooperative, proiecte de dezvoltare durabilă, de mediu, de sănătate și siguranță medicală, care odată implementate, pot contribui la îmbunătățirea calității vieții și la reconstrucția echitabilă a județului Botoșani“, a mai spus Bogdan Dăscălescu.

În întărirea celor afirmate, candidatul ALDE și-a prezentat echipa a cărei listă o deschide și alături de care își dorește să câștige șefia Consiliului Județean Botoșani.

  1. DĂSCĂLESCU BOGDAN CORNELIU -49 de ani, inginer zootehnist
  2. MAROCICO FLOAREA – 63 de ani, inginer zootehnist
  3. NAZARE GHEORGHE – 61 de ani, jurist
  4. GHEORGHIU CONSTANTIN –  45 de ani, jurist
  5. MANDRABURCĂ IULIAN – 52 de ani, contabil
  6. JUDELE RADU -46 de ani, inginer căi ferate, drumuri și poduri
  7. IONESCU DANIEL CORNELIU – 51 de ani, jurist
  8. MATEI GELU -38 de ani, inginer hidrotehnist
  9. DIMITROVICI IONEL -49 de ani, jurist
  10. CURELARIU MARIUS- 27 de ani, inginer agronom
Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad