Connect with us

Administratie

Directorul Urban Serv a demarat o acțiune de ecologizare totală pentru zona Cornișa și Parcul Curcubeului

Published

on

Bogdan Buhăianu, directorul Urban Serv, a anunțat astăzi că în urma verificărilor pe care le fac periodic angajații societății de salubrizare pentru ridicarea deșeurilor care se adună în zonele circulate din oraș, a identificat o creștere a gunoaielor în zona de grătare din Cornișa și zona din Parcul Curcubeului și a luat decizia de ecologizare totală a celor două arii, chiar dacă Primăria Botoșani a cerut o frecvență mai mică.

„În zilele de 22 și 23 august am organizat o echipă de 15 angajați de la Urban Serv pentru a face curățenie generală în două zone aglomerate din Botoșani în perioada de vară și anume, Parcul Curcubeului și zona de grătare de la Cornișa. Chiar dacă Primăria municipiului Botoșani ne-a solicitat o intervenție mai redusă în aceste zone, am considerat că pe primul loc este sănătatea botoșănenilor, care nu trebuie să fie înconjurați de deșeuri care poluează zonele periferice ale orașului nostru. De aceea, am intervenit în forță și am ecologizat cele două arii”, a declarat directorul Urban Serv Bogdan Buhăianu.

Directorul societății de salubrizare, Bogdan Buhăianu îi atrage atenția primarului Cătălin Flutur să îl pună pe consilierul local de la PNL, directorul DSPSA, Eugen Țurcanu să își facă treaba pentru care este plătit și să curețe vegetația care a crescut foarte mult în zonele în care Urban Serv a acționat pentru ecologizare.

„Domnule Flutur, ambrozia și vegetația crescută în aceste zone sufocă botoșănenii. Poate acum la final de mandat, se ocupă și domnul Țurcanu de spațiile verzi pe care trebuie să le întrețină. Ajunge cu acțiunile electorale domnule primar.În loc să arătați cu degetul spre Urban Serv care își face treaba pentru ca municipiul Botoșani să fie un oraș curat, mai bine v-ați îndrepta critica spre subordonații dumneavoastră care au fost surprinși chefuind în miez de noapte la Cornișa și din cauza cărora botoșănenii nu au putut să doarmă și au chemat poliția. Se pare că au luat exemplul șefului dumneavoastră de la București, domnul Orban care obișnuiește să dea petreceri la birou”, a precizat Bogdan Buhăianu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad