Connect with us

Politica

Constantin Bursuc: „Un primar independent nu are datorii politice sau partinice față de nimeni”

Published

on

Omul de afaceri Constantin Bursuc a intrat în cursa pentru Primăria Municipiului Dorohoi. A decis să candideze ca independent chiar dacă a avut oferte de la mai multe partide politice și consideră că un primar independent poate face mai multe pentru o comunitate.

Ce poate face un primar INDEPENDENT pentru DOROHOI?

Un primar independent nu este nevoit să răspundă niciunei comenzi politice, de niciunde, NICIODATĂ.

Un primar independent poate lua decizii corecte, își va asuma întotdeauna proiecte pentru oameni și întotdeauna în favoarea lor.

Un primar independent va promova în funcții doar oameni competenți, integri și onești, caractere adevărate și profesioniști desăvârșiți. Un primar independent nu are datorii politice sau partinice față de nimeni, ci este dator să muncească și să întoarcă, prin rezultate clare, încrederea pe care oamenii i-au acordat-o.

Un primar independent nu va fi niciodată omul cuiva anume, nu va fi creația unui partid sau al altuia, va fi un om liber, aflat în permanență în slujba oamenilor.

Un primar independent este un primar care va putea avea o comunicare corectă cu toate autoritățile județene și naționale, indiferent de culoarea politică a celor care se vor afla la putere.

Un primar independent poate gestiona banul public fără să fie nevoit să răspundă presiunilor politice de tot felul.

Un primar independent va fi întotdeauna mult mai CREDIBIL decât un primar politic, deoarece mandatul oferit de oameni unui primar independent este cu mult mai valoros, mai sincer și mai puternic decât un vot acordat politic.

Un primar independent poate livra oamenilor CERTITUDINI, NU promisiuni politice și speranțe deșarte, deoarece viziunea de dezvoltare și proiectele lui nu vor mai putea fi blocate politic, ci vor fi cu adevărat susținute și finanțate corespunzător de autoritățile județene și naționale.

Un primar independent va aduna oamenii în jurul intereselor întregii comunității, nu-i va dezbina și împărți în funcție de convingerile lor, indiferent care ar fi acestea și va face tot ce este posibil ca municipiul Dorohoi să aparțină TUTUROR și fiecăruia în parte, fără nici un fel de excepție.

În fața unui primar independent, fiecare cetățean va fi important și problema lui va fi rezolvată în timpul cel mai scurt de echipa primarului, fără nici un fel de condiție sau intervenție.

Un primar independent este condiția intrării Dorohoiului în NORMALITATE, este condiția necesară pentru dezvoltare socială și economică unitară și echilibrată, durabilă și ireversibilă.

Acesta este adevărul, aceasta este abordarea mea în aceasta privință!

Constantin BURSUC

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad