Connect with us

Sport

FC Argeș – FC Botoșani 2-3. Victorie cu emoții

Published

on

FC Botoșani debutează cu dreptul în noul sezon al Ligii 1. Elevii lui Marius Croitoru au controlat meciul timp de aproape 80 de minute, au marcat de trei ori dar finalul a aparținut gazdelor care au înscris două goluri și au avut șansa egalării.

Marius Croitoru anunța înaintea partidei de la Pitești că nu ia în calcul o altă variantă decât victoria deoarece este diferență de valoare între cele două echipe. Ceea ce s-a întâmplat pe teren dovedește că a avut dreptate Marius Croitoru.

FC Botoșani a deschis scorul în minutul 9 când George Câmpanu a profitat de o eroare a defensivei piteștene și l-a învins pe Greab. Tot FC Botoșani rămâne echipa mai periculoasă, Dugandzic șutează de două ori pe poartă dar goalkeeperul piteștean și apoi bara s-au opus majorării scorului. La pauză, FC Botoșani era în avantaj și nu părea să aibă vreo problemă în a câștiga cele trei puncte.

În debutul părții secunde, FC Botoșani își majorează avantajul. Rodriguez execută o lovitură liberă de pe stânga iar Chindriș marchează din interiorul careului.

Piteștenii nu reușesc să echilibreze partida iar FC Botoșani marchează din nou în minutul 73.  Holzmann centrează de pe stânga iar Mihai Roman marchează pentru 0-3.

În minutul 77, Rodriguez faultează în careu iar arbitrul Horațiu Feșnic dictează lovitură de la 11 metri. Gabriel Deac marchează chiar dacă Pap a atins mingea iar scorul devine 1-3. Piteștenii prind curaj iar în minutul 85, Năstăsie șutează puternic din marginea careului și îl învinge pe Pap.

Botoșănenii revin în ofensivă, Babunski șutează în bară, mingea ajunge la Keita dar golul marcat de acesta este anulat deoarece era ofsaid.

Piteștenii au avut șansa egalării în ultimele minute dar meciul s-a încheiat cu victoria echipei FC Botoșani.

Sursa foto: Telekomsport

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad