Connect with us

Sport

Croitoru tună și fulgeră: „Din păcate străinii care au venit s-au făcut români”

Published

on

FC Botoșani a câștigat cu scorul de 3-2 la Pitești dar la finalul meciului nu a fost mare bucurie în vestiarul roș-alb-albaștrilor. Marius Croitoru era foarte nervos la finalul partidei deoarece elevii săi au făcut mari greșeli pe finalul partidei.

FC Botoșani a jucat bine aproape 80 de minute dar din momentul în care au intrat Babunski, Cascini și Fili, prestația echipei lui Marius Croitoru a fost una modestă.

„E inexplicabil, e vina mea! Fotbalul se joacă până în minutul 90. Cred că e vina mea, poate n-am fost explicit la pauză. Nu-mi găsesc cuvintele, de la 3-0 să ajungi la ultima fază, să intri într-o degringoladă…

Sunt foarte supărat pentru această seară care a început destul de bine. Dar în ultimul minut nu știam pe unde să scoatem cămașa!

Din păcate străinii care au venit s-au făcut români, au preluat acea mentalitate în care e de ajuns 3-0. Am văzut echipe mari care nu se opresc nici la 5-0.

Dacă ne prezentăm așa și în Europa, la meciul din Kazahstan am ajuns aici degeaba.  Puteam lua și al treilea gol și toată această emulație se poate transforma în coșmar.
Nu accept niciodată ca jucătorii să ia adversarul la mișto și să nu se respecte”, a declarat Marius Croitoru.

#fcbotosani #croitoru

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad