Connect with us

Sport

Marius Croitoru este mulțumit de lot: „Transferurile sunt jucătorii care au rămas”

Published

on

FC Botoșani nu va face prea multe schimbări în lot. Antrenorul Marius Croitoru spune că va miza pe același lot de jucători și speră ca rezultatele să fie la fel ca în sezonul precedent.  

Char dacă s-a vorbit mult despre ofertele pe care le au unii jucători botoșăneni, până în momentul de față nu a plecat niciun titular.

„Pentru mine, transferurile sunt jucătorii care au rămas. Atâta timp cât lucrurile merg bine, nu avem ce schimba. Am făcut un an bun și am dorit să mă întăresc acolo unde aveam nevoie. Am încercat să aduc unul-doi fundași centrali, în cazul în care va pleca Andrei Chindriș. Va fi dificil să plece de acum pentru că deja am o echipă formată. În cazul în care vor pleca, vom fi nevoiți să aducem. Mă aștept ca de la etapă la etapă, în funcție de forma pe care o vor arăta jucătorii mei, să plece. Atunci voi avea o problemă. Nu am putut să-i aduc pe jucătorii pe care îi doream pentru că nu am avut loc. Între timp, probabil și-au găsit echipă și îmi va fi greu să aduc alții la valoarea lor. Ne va fi greu, la fel cum s-a întâmplat anul trecut”, a spus Marius Croitoru.

În această pauză competițională, au venit doi fundași. Este vorba de Florin Plămadă și Baba Toure.

„Pe Florin Plămadă îl știți foarte bine. Este fostul nostru jucător. Eu cred foarte mult în el. Baba este un jucător din ligile inferioare din Franța. Mi-au plăcut foarte mult calitățile lui tehnice. Un jucător foarte ofensiv chiar dacă este fundaș central. Eu zic că este un plus. Rămâne acum să-l integrăm”, a mai spus Marius Croitoru.

Florin Plămadă a revenit la FC Botoșani după o perioadă de doi ani în care a jucat la Petrolul și Metaloglobus. El speră să se impună la FC Botoșani și să devină unul dintre jucătorii de bază.

„Deși am venit într-un mediu cunoscut, lucrurile s-au mai schimbat pe aici. Sper să mă acomodez cât mai repede și să fie totul în regulă. Am urmărit echipa, și-au schimbat total stilul de joc, au altă abordare, munca băieților a dat roade  iar echipa a avut cea mai bună clasare. Trebuie să câștigăm la Pitești. Le pot promite suporterilor că vom da totul pe teren și ne vom lupta pentru fiecare minge pentru a aduce cele trei puncte la Botoșani”, a precizat Florin Plămadă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad