Connect with us

Sport

Marius Croitoru: „Dumnezeu știe dacă vom avea puterea să ne calificăm în play-off”

Published

on

Antrenorul principal al FC Botoșani vrea să repete performanța din sezonul trecut și să obțină o nouă calificare în play-off. El consideră că va fi mult mai dificil în acest sezon.

Marius Croitoru susține că nu își face calcule și că vrea să abordeze cu atenție fiecare meci de campionat iar la finalul sezonului regulat va vedea dacă reușește o nouă calificare în play-off.

„Și în acest an ne propunem un joc frumos, un joc ofensiv. Dumnezeu știe dacă vom avea puterea să ne calificăm în play-off. Va fi mai greu, mult mai greu. Meciuri mai multe, echipe mai multe, plus atenția pe care Botoșaniul a stârnit-o față de celelalte echipe”, a spus Marius Croitoru care speră să nu mai apară cazuri de coronavirus la FC Botoșani.

„Noi am fost o echipă sigură. Au existat acele scăpări cu domnul doctor dar noi, ca lot, ca jucători, nu am avut niciun fel de problemă. Orașul este mai sigur. Băieții au înțeles. Chiar dacă mental au avut de suferit, stând foarte mult în hotel. Am reușit să terminăm campionatul cu bine, sănătoși”, a precizat Croitoru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad