Connect with us

Sport

FC Argeș – FC Botoșani. Marius Croitoru: „Suntem favoriți. Nici nu concep altfel”

Published

on

FC Argeș și FC Botoșani se vor întâlni în primul meci al noului sezon de Liga 1. Antrenorul Marius Croitoru este optimist chiar dacă perioada de pregătire a fost una scurtă.

El își propune să repete performanța din sezonul trecut când FC Botoșani s-a calificat în play-off de pe locul trei și a încheiat sezonul pe poziția a patra, cea mai bună clasare din istorie.

„Suntem gata de start. Vacanța scurtă. Alții au avut-o mai scurtă, din păcate. Trebuie să ne adaptăm pentru că nu avem ce face. Trăim în vremuri dificile. Obligația noastră este să ne adaptăm iar cel care se va adapta mai bine va avea câștig de cauză. Și anul trecut am deschis balul și a fost un an bun. Ne dorim să repetăm ceea ce am realizat anul trecut. Pentru noi ar fi o confirmare a valorii pe care băieții o au”, a spus Marius Croitoru.

Cât privește meciul cu FC Argeș, echipă nou promovată, Marius Croitoru spune că FC Botoșani pornește cu prima șansă.

„Suntem favoriți. Nici nu concep altfel. O echipă care joacă în UEFA cu o echipă nou promovată, e normal să fie favorită. Nu mă interesează adversarul ci mă interesează ce fac băieții mei. Dacă într-un campionat regulat au terminat pe locul trei, normal că sunt priviți ca favoriți. Ei trebuie să înțeleagă că diferența la acest nivel o face atitudinea. Cuvântul de ordine este atitudine. Valoric, Botoșaniul este net superior dar nu este suficient. Singurul lucru care face diferența este atitudinea”, a adăugat Marius Croitoru.

Partida dintre FC Argeș și FC Botoșani se va juca vineri, de la ora 18.15, la Pitești.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad