Connect with us

Politica

Cătălin Silegeanu: Domnule Soptică, lăsați pozele de “pitzi” și mai bine propuneți un program

Published

on

Cătălin Silegeanu, candidatul independent la Primăria Botoșani, îi pune la zid pe liberali pentru atitudinea pe care au avut-o ieri, când si-au depus dosarele de candidatură și pentru comportamentul din această campanie electorală.

“Nu pot sa ma abțin sa nu critic gesturile “golănești” facute de candidatul la Consiliul Județean Botosani , actual Senator – Atenție Senator-dl.Costel Soptica și candidatul la Primarie dl.Catalin Flutur actualul Primar.

Zici ca erau “smecherasi de cartier”- unul cu doua degete, ca gagicile, alea, care pozează pe Instagram și al doilea cu pumnul (cred ca a învățat asta de la Orban – Prim ministrul României).

Am vazut atitudinea senatorului Soptica si gestul cu doua degete inainte, un fel de V agresiv, dar si a actualui primar cu pumnul strans indreptat catre ziariști. Lasa foarte mult de dorit aceste gesturi ale unor candidati la functii cu mare greutate in conducerea municipiului si a judetului. Intrebarea pe care mi-o pun este una foarte corecta …avem oare de-a face cu “bolnavi la putere sau bolnavi dupa putere?“. Eu cred ca după putere.

Domnule Soptica, lăsați pozele de “pitzi” și mai bine propuneți un program, criticati deciziile actualului Presedinte C.J dl.Macaleti care din”pix” a amânat licitația pentru drumul Tg.Frumos-Botosani , doar ca așa a avut el “chef” și ca i-a permis legea.

Pai, de când face dl.Macaleti ce are chef, fără sa îl intereseze binele cetățenilor din Botosani?

De ce dl.Soptica nu ati ieșit public sa taxați atitudinea aceasta?

Sau blatul de care vorbeam acum câteva luni ca s-a făcut între PSD și PNL e real? Așa dovediți!

Lăsați postarile în care pozați drept un mare partid, de parca ar trebui sa ne temem toți, veniți cu soluții concrete la problemele Botoșaniului.

Aceste lucruri le așteaptă botoșănenii de la dumneavoastră. Soluții, o atitudine corecta și o campanie de bun simt nu atitudine golaneasca și aroganța”, este mesajul transmis de Cătălin Silegeanu – Candidat Independendent Primaria Botosani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad