Connect with us

Evenimente

Trei persoane reținute pentru lovire, distrugere și agresiune sexuală

Published

on

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele a trei bărbați de  43, 27 și 18 ani, din comuna Mihai Eminescu, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu,  (două acte materiale) lovire sau alte violențe, (două acte materiale) distrugere și  agresiune sexuală.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că aceștia, la data de 15 august a.c., în jurul orei 23:00, ar fi pătruns fără drept în locuințele a doi bărbați din comuna Mihai Eminescu și din comuna Răchiți, și le-ar fi aplicat acestora mai multe lovituri cu un obiect contondent, provocându-le leziuni fizice.

De asemenea, în aceleași împrejurări, unul dintre bărbați ar fi făcut afirmații de natură sexuală, unei minore care se afla în locuința victimei din comuna Răchiți.

Bărbații au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad